18 Ιουλ 2018

Κάποιοι απουσίαζαν από την παρουσία του Κριστιάνο και αυτό δείχνει τι θα ακολουθήσει τη χρονιά που έρχεται

Ολα καλά κι όλα ωραία στην ημέρα της παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά κάποιοι απουσίαζαν. Γιατί;

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό ούτως ή άλλως, οπότε εκείνη τη στιγμή μάλλον κανείς δεν στάθηκε σε αυτό. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι πέρασε και απαρατήρητο το γεγονός ότι οι ultras δεν ήταν εκεί.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους έλαμψαν δια της απουσίας τους και η La Stampa επιχειρεί να εξηγήσει σήμερα το γιατί, αν και ουσιαστικά όλοι το ξέρουμε: Η κόντρα που έχει ανοίξει λόγω των τιμών των διαρκείας και της αύξησης ουσιαστικά 100 ευρώ στην Curva.

«Κανένα πανό για να καλωσορίσουμε τον Ρονάλντο; Ποτέ δεν το έχουμε κάνει αυτό. Ούτε για τον Μπάτζιο, ούτε για τον Ντιμπάλα. Και εκτός αυτού, ποιος μπορεί να πάει στην Continassa το πρωί; Δουλεύουμε. Και για να πούμε την αλήθεια, κανείς δεν μας ειδοποίησε», είναι η γραμμή που περνάνε οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω εκπροσώπου τους, ο οποίος δεν κατονομάζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.


Η La Stampa γράφει ότι υπήρχαν κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί ανάμεσα στο πλήθος αλλά δεν ήταν κάτι οργανωμένοι σαν αντιπροσωπεία δηλαδή, με την κόντρα να συνεχίζεται. Και θα συνεχιστεί για τα καλά, όπως φαίνεται, αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα ότι είπε η Γιουβέντους προς τα γκρουπ της Curva Sud.

«Μετά από όσα γράψατε και είπατε εναντίον της διοίκησης, δε θα υπάρχουν πανό στο Stadium»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου