5 Ιουλ 2018

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο κινούνται οι οπαδοί της Γιουβέντους ενώ είναι το μεγάλο θέμα που μονοπωλεί στα ευρωπαϊκά μέσα μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα έρθει ο Πορτογάλος στο Τορίνο; Υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον από την πλευρά των Ιταλών; Απαντήσεις που καλούνται να δώσουν μόνο όσοι ασχολούνται με την υπόθεση. Η αίσθηση είναι πως κάτι υπάρχει.

Δεν μπορεί να βγαίνουν τόσα αποκλειστικά και τόσες λεπτομέρειες χωρίς να υπάρχει το παραμικρό. Αν εξαιρέσουμε την είδηση πως άνθρωποι του Κριστιάνο Ρονάλντο του ψάχνουν σπίτι στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, όλα τα άλλα φαίνονται σοβαρά ρεπορτάζ με στοιχεία και ποσά.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως η υπόθεσή του δε θα γίνει σήριαλ. Κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο, έγινε μεγάλος ντόρος στην αρχή της εβδομάδας αλλά κάτι τέτοιο δε θα συνεχιστεί. Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους ή θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες ή δε θα γίνει καθόλου.


Θυμηθείτε δύο «φρέσκες» περιπτώσεις. Του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Λεονάρντο Μπονούτσι. Και για τον Αργεντίνο και για τον Ιταλό τα πάντα τελείωσαν μέσα σε 3-4 μέρες. Επαιξε η είδηση, έγινε η μεταγραφή.

Αν τον πάρει η Γιουβέντους, θα το μάθουμε σύντομα. Οσο περνάει ο καιρός και δεν πραγματοποιείται η μεταγραφή, δεν είναι υπέρ των μπιανκονέρι. Εκτίμησή μας είναι πως σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου