24 Ιουλ 2018

Ο Πογκμπά, ο Πιάνιτς, ο Ιγκουαΐν και το μεγάλο… μπάχαλο που δημιούργησε η Tuttosport με τη βόμβα Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Tuttosport τελικά έχει κάνει μεγάλη πλάκα σε όλους τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια κατάσταση... αλαλούμ αυτή τη στιγμή.

Οτι θα αποκάλυπτε η Tuttosport τη μεταγραφή του αιώνα στην Ιταλία, τη μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν, δεν το περίμενε κανείς. Κι όμως, έγινε. Και αφού έγινε, όλοι οι υπόλοιποι έχουν έρθει σε δύσκολη θέση.

Σε ένα καλοκαίρι που βλέπουμε ποδοσφαιριστές να κράζουν δημοσιογράφους, δημοσιογράφους να απαντούν και γενικά έναν αναβρασμό παντού, το να παρακολουθείς τα ρεπορτάζ της Γιουβέντους πλέον έχει εξελιχθεί σε κάτι τρελό. Γιατί μια τρέλα είναι αυτή που επικρατεί.


Θέλοντας να «απαντήσουν» στην Tuttosport, όλοι πλέον λένε και γράφουν καθημερινά τα πάντα. Ο,τι σενάριο μπορεί να σκεφτεί κάποιος για τον Πιάνιτς, τον Πογκμπά, τον Ιγκουαΐν, τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, τον Μαρτσέλο, τον ένα ή τον άλλον, γράφεται ή λέγεται.

Απαντες, πλέον, προσπαθούν να γίνουν... μάγκες με το να προβλέψουν, δηλαδή να γράψουν πρώτοι, ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη κίνηση της Γιουβέντους, με συνέπεια να μην ξέρεις πλέον τι να δεχθείς ως σοβαρή πληροφορία και τι όχι. Και οι μόνοι που δεν φταίνε για αυτό, είναι οι μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου