19 Ιουλ 2018

Σπινατσόλα: Ο αριθμός που προτιμούσα ήταν το Νο 7 αλλά έχει κάτοχο…

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα παρουσιάστηκε επισήμως από τη Γιουβέντους και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Ο πλάγιος μπακ είναι ξανά μπιανκονέρο μετά τον διετή δανεισμό του στην Αταλάντα, αλλά έχει σταθεί άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς. Θέμα για το οποίο δέχθηκε και ερώτηση κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Σπινατσόλα.

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Ξεκίνησα να τρέχω πριν μία εβδομάδα, οι γιατροί μου λένε ότι όλα πάνε καλά. Τώρα πρέπει μόνο να δουλέψω και να έχω υπομονή. Η επιστροφή μου στη δράση προβλέπεται για Οκτώβριο-Νοέμβριο, δεν έχει νόημα να πιέσουμε καταστάσεις και να τραυματιστώ μετά πάλι. Πρώτα οι γιατροί και μετά ο προπονητής θα μου πουν πότε είμαι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι είναι ξανά στη Γιουβέντους: «Είναι έντονο το συναίσθημα για μένα, το να βρίσκομαι εδώ είναι ένα όνειρο. Το περσινό καλοκαίρι είχα προσπαθήσει πολλές φορές για να επιστρέψω νωρίτερα αλλά είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στην Αταλάντα, όπου βελτιώθηκα κι άλλο. Ο Γκασπερίνι με βοήθησε πολύ, τον ευχαριστώ όπως και όλους στην Αταλάντα. Κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, φυσικά, στη Γιουβέντους, η οποία με περίμενε αυτά τα χρόνια».


Για τη διαφορά σε σχέση με πριν έξι χρόνια, όταν έφευγε: «Η διαφορά σε σχέση με πριν έξι χρόνια είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί όταν έφευγα δεν φανταζόμουν ότι θα επιστρέψω και θα έχω έναν τέτοιο συμπαίκτη. Αυτό αποδεικνύει ότι η διοίκηση κάνει τρομερή δουλειά καθημερινά. Το βλέπεις και από το προπονητικό κέντρο, για παράδειγμα. Μιλάμε για το top επίπεδο».

Για τον αριθμό της φανέλας του: «Πήρα το Νο 37. Ο αριθμός που προτιμούσα ήταν το Νο 7 αλλά έχει κάτοχο. Ας πούμε ότι το άφησα (γελάει)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου