10 Ιουλ 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη μεγάλη μεταγραφή

Ο Ζόρζε Μέντες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησε για την απόφαση του Πορτογάλου.

Μέχρι και φέτος, Γιουβέντους και Μέντες ήταν... αντίπαλοι. Οι μπιανκονέρι είχαν -και έχουν- άριστές σχέσεις με τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Μίνο Ραϊόλα, ενώ όσες φορές προσπάθησε να κάνει δουλειές με τον Μέντες, δεν προχώρησε το θέμα.

Τελικά ο πάγος έσπασε και φέτος και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Ζοάο Κανσέλο ήταν τελικά το... ορεκτικό γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Και αυτό που ακολούθησε είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με τον Ζόρζε Μέντες να τοποθετείται για αυτή τη μεταγραφή.


«Θέλουμε να εκφράσουμε την μέγιστη ικανοποίηση μας και χαρά για τον Κριστιάνο και την επιλογή του να πάει στη Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος επειδή θα παίξει για ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου. Εχει ήδη αποφασίσει πού θα μένει, είναι ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο του Τορίνο. Ευχόμαστε στον Κριστιάνο και στη Γιούβε πολλά χρόνια επιτυχιών και χαρών», ανέφερε η δήλωση που μοίρασε στα ΜΜΕ ο Πορτογάλος μάνατζερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου