Σελίδες

Εξηγήσεις από τη Γιουβέντους ζήτησε το Χρηματιστήριο της Ιταλίας

Το Χρηματιστήριο της Ιταλίας προσπάθησε να «στριμώξει» τη Γιουβέντους σχετικά με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τις πρώτες τρεις ημέρες, όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα το forzajuve.gr, η μετοχή της Κυρίας ανέβηκε λόγω των φημών με αποτέλεσμα οι μπιανκονέρι να κερδίσουν σε 72 ώρες 70 εκατ. ευρώ. Αύξηση 12%.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ακόμη πιο τρελό. Ενα ράλι ανόδου την τέταρτη μέρα που απέφερε στη Γιουβέντους συνολικά κέρδη 160 εκατ. ευρώ. Το κεφάλαιο έχει ανέβει από τα 665 εκατ. ευρώ στα 825.

Η ιταλική επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε την Παρασκευή διευκρινήσεις από τη Γιουβέντους. Με απλές κουβέντες ζήτησε να έχει σχετική ενημέρωση για τη μεταγραφή. Η ιταλική ομάδα ως εισηγμένη εταιρεία όφειλε να απαντήσει. «Κατόπιν αιτήματος του Χρηματιστηρίου», απάντησε η Γιούβε «θα πρέπει να γνωρίζετε πως εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις. Οταν μια περίπτωση είναι οριστική και κλείσει, θα υπάρξει, όπως προβλέπεται από το νόμο η σχετική ανακοίνωση».


Οι Ιταλοί ρώτησαν τους μπιανκονέρι αν έχουν κλείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και απλά τρενάρουν τη μεταγραφή γιατί οι φήμες και τα σενάρια που φέρνουν εκατομμύρια και οι μπιανκονέρι, εδώ είναι το σημαντικότερο, δεν διέψευσαν τίποτα για τον Πορτογάλο.

Θα μπορούσαν; Ναι, γιατί είχαν ένα μεγάλο πάτημα μέσω του Χρηματιστηρίου. Το γεγονός πως δεν το έκαναν, δείχνει πως όχι μόνο υπάρχει καπνός αλλά η φωτιά έχει ήδη μπει. Απλά δεν την έχουμε… δει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...