29 Ιουλ 2018

Στο Τορίνο με τον μάνατζέρ του τη Δευτέρα ο Ιγκουαΐν

Στην Ιταλία αναμένεται ο αδερφός και μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν είναι και τόσο... εύκολος για τα μεταγραφικά.

Ο Αργεντίνος φορ απολαμβάνει τις τελευταίες ώρες της μουντιαλικής άδειας του αφού αύριο Δευτέρα θα πρέπει να είναι στην Continassa για να αρχίσει προπονήσεις με τη Γιουβέντους. Για πόσο καιρό ακόμη θα είναι μπιανκονέρο, πάντως, μένει να φανεί.

Μαζί με τον Γκονσάλο θα έρθει και ο αδερφός και μάνατζερ του, Νίκολας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά.


Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ πλέον, τα οποία θα δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι, ο Ιγκουαΐν δε θέλει να φύγει από τη Γιούβε, εκτός κι αν κάποια ομάδα του δώσει περισσότερα λεφτά ετησίως (παίρνει 7,5).

Ή, εκτός κι αν οι μπιανκονέρι του δώσουν ένα ποσό σαν αποζημίωση...


3 σχόλια:

  1. Μας έχει δώσει 2 φορές το πρωτάθλημα, ειδικά ππερσι, και φέτος εβαλε πολυ σημαντικα γκο και στο καμπιονατο και στο Τσαμπιονς. Και τώρα τον πεταμε ετσι..σα να ειναι ενα βαρος. Ο Αλεγκρι γιατι για τον Μπονουτσι εριξε τον εγωισμο και γι αυτον όχι; Δηλ δε θα μπορουσε να παιζει μαζι με Ροναλντο και Ντυμπαλα και να βαζουν και οι τρεις μαζι 70 γκολ; Εξάλλου και ο Τρεζεγκε το ειπε οτι ταιριαζουν. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου, και αμα δωσουν και Καλνταρα η ξενερα δε θα χει τελειωμο.

      Διαγραφή
  2. Πάντως εχει σφίξει παρα που στο σωμα.. δεν εχει καθολου περττο λιπος πανω του, όπως τον ειδα στο βιντεο που εφτανε με τον Μπεντακουρ μαζι στην Κοντινασα σημερα. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή