21 Ιουλ 2018

Ενας άνθρωπος που ξέρει καλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέει τι ψάχνει ο Πορτογάλος στη Γιουβέντους

Ο Ισπανός δημοσιογράφος που έγραψε τη βιογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρεται στην αγάπη που ψάχνει ο Πορτογάλος στη Γιουβέντους, στην οποία θέλει να δώσει το Champions League.

Ο Γκιγέμ Μπαλάγκ είχε γράψει στο twitter λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ότι «ο Ρονάλντο στο μυαλό του είναι ήδη παίκτης της Γιουβέντους» και δικαιώθηκε. Ηξερε τι γινόταν άλλωστε, αφού έχει δυνατή φιλία με τον CR7, αναλαμβάνοντας και τη βιογραφία του.

Τώρα, μιλώντας στην Tuttosport, ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο ο Κριστιάνο είναι στους μπιανκονέρι και στην προτεραιότητα του.

«Γιατί επέλεξε τη Γιουβέντους; Επειδή ψάχνει την αγάπη που μάλλον δεν ένιωθε πλέον στη Μαδρίτη. Αγάπη και αφοσίωση, απαραίτητα στοιχεία για αυτόν», είπε ο Μπαλάγκ, προσθέτοντας ότι «στη Γιούβε όλοι θα παραδειγματιστούν από τον τρόπο που προπονείται και νομίζω πως θα... σπρώξει όλους τους συμπαίκτες του προς τα πάνω, θα τους κάνει να βελτιωθούν».


Συνεχίζοντας, σε ερώτηση για το τι πρέπει να περιμένουν από τον Πορτογάλο οι Γιουβεντίνοι, ο Ισπανός είπε: «Τον εκπληκτικό ποδοσφαιριστή που γνώρισαν ως αντίπαλο. Δεν αλλάζει τίποτα για τον Κριστιάνο. Τώρα προτιμάει πλέον να μην φορτσάρει στην αρχή της σεζόν και να είναι στο 100% για την τελική ευθεία της σεζόν, όταν κρίνονται οι τίτλοι. Για μένα είναι ο καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών, είναι μια μηχανή των γκολ. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με τις ιταλικές άμυνες, για να μην αναφερθούμε στους χώρους που θα ανοίγει για τους Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Ντάγκλας Κόστα».

Οσο για το τι θέλει να πετύχει ο CR7 με τη Γιουβέντους, ο Μπαλάγκ τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά η προτεραιότητα του είναι το Champions League. Είναι σίγουρα η προτεραιότητα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου