16 Ιουλ 2018

Λάδι στη φωτιά για την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιούβε έριξε ο Ματουιντί

Μπλες Ματουιντί και Πολ Πογκμπά μιλούσαν ιταλικά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και με αυτά που είπαν έδωσαν συνέχεια στις φήμες.

Τα τελευταία 24ωρα, όπως έχουμε γράψει, έχουν επανέλθει τα σενάρια περί Πογκμπά, με την La Stampa μάλιστα να γράφει ότι ο Γάλλος θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο, αφού στο Μάντσεστερ δεν τα πάει καλά με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορεί να γίνει μόνο αν πουληθεί ο Μίραλεμ Πιάνιτς.


Οπως και να έχει, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Ματουιντί... βοήθησε ώστε να δοθεί συνέχεια στις φήμες. Συγκεκριμένα, σε βίντεο από τα αποδυτήρια που ανέβασε στα social media ο Πογκμπά, βλέπουμε τον Μπλες να τον πλησιάζει και τον Πολ να του λέει: «Θα μιλήσουμε ιταλικά μεγάλες Μπλες; Θα μιλήσουμε ιταλικά;». Αρχίζουν λοιπόν να μιλάνε ιταλικά, με τον Ματουιντί να λέει κάποια στιγμή: «Να θυμηθείς να επιστρέψεις στη Γιούβε...». Η αντίδραση του Πογκμπά ήταν να πει δύο φορές, σε στυλ χαβαλε, «Ooooh, la Vecchia Signora, la vecchia signora».

1 σχόλιο:

  1. Γιατί να πωληθεί ο πιανιτς αν πωληθεί ο ιγκουαιν και ρουγκανι μπορούμε να πάρουμε πογκμπα και γοδιν με τα ίδια χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή