20 Ιουλ 2018

Ντάγκλας Κόστα: Δε θα αλλάξει κάτι, θα κάνω τα πάντα για να βγάζω τον Κριστιάνο σε θέση για γκολ

Ο Ντάγκλας Κόστα είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να δίνει γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού έχει ενθουσιάσει τους πάντες, με τα ιταλικά ΜΜΕ να στέκονται ήδη στην τριάδα Ντιμπάλα-Ρονάλντο-Ντάγκλας Κόστα. Μια τριάδα που θεωρητικά, γιατί θα πρέπει να το δούμε και στην πράξη, υπόσχεται θέαμα και γκολ.

Αυτό υπόσχεται και ο ένας εκ των τριών, ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος μίλησε στο ESPN για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στο Μουντιάλ και δε γινόταν να μην αναφερθεί στη μεταγραφή του CR7.

«Πρέπει να κάνω τα πάντα για να βγάζω τον Κριστιάνο σε θέση για γκολ, αυτό έκανα και με τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν. Δε θα αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου βασικά, ξέρω τι πρέπει να κάνω», είπε αρχικά ο Ντάγκλας και πρόσθεσε.


«Ολοι ξέρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αξία του, έρχεται δυνατός και με κίνητρο ώστε να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε κι άλλα τρόπαια. Εχουμε μια δυνατή ομάδα και ο Κριστιάνο θα μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι το Champions League είναι δύσκολη διοργάνωση αλλά θα παλέψουμε για να το κατακτήσουμε».


1 σχόλιο:

  1. Κι εγώ αυτό λέω αλλά ο Αλέγκρι δε νομίζω ν αφήσει έξω τον Μαντζουκιτς. Μπορει ναι παίζει 4 - 2 - 3 - 1. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή