Σελίδες

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται σε όλα τα πιθανά σενάρια

Το γράψαμε πριν λίγες μέρες αλλά θα πρέπει να το σημειώσουμε ξανά: Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να καταλάβεις ποιο μεταγραφικό ρεπορτάζ λέει αλήθεια ποιο όχι.

Το σαββατοκύριακο παραδοσιακά είναι πολύ χαλαρό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όταν πρόκειται για καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Γυρίστε πίσω και δείτε όλες τις μεταγραφές που έκλεισαν σαββατοκύριακο (γενικά στην Ευρώπη) την τελευταία τριετία τουλάχιστον και θα διαπιστώσετε ότι είναι από... καμία μέχρι δύο. Περισσότερες αποκλείεται.

Παρ' όλα αυτά, όλοι, Ιταλοί-Αγγλοι-Ισπανοί, βρίσκονται σε παροξυσμό και μέσα στο σαββατοκύριακο άρχισαν να βομβαρδίζουν με μεταγραφικά κομμάτια, τα οποία συνεχίζονται και σήμερα. Μεταγραφικά ρεπορτάζ, τα οποία αφορούν το τρίγωνο Γιουβέντους-Μίλαν-Τσέλσι και συγκεκριμένα τους Λεονάρντο Μπονούτσι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Ματία Καλντάρα.


Χωρίς καμία υπερβολή -και κυριολεκτούμε σε αυτό- τις τελευταίες 72 ώρες έχουν γραφτεί όλα τα πιθανά σενάρια, όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί. Ο,τι σενάριο, ό,τι συνδυασμό μπορεί να σκεφτεί κανείς με πρωταγωνιστές αυτούς τους τέσσερις παίκτες και αυτές τις τρεις ομάδες, έχει γραφτεί.

Πώς να ξέρεις, επομένως, τι έχει βάση και τι όχι; Απλά δεν ξέρεις και περιμένεις τα γεγονότα να δείξουν τι θα γίνει τελικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...