10 Ιουλ 2018

Το ραντεβού που θα «ξεμπλοκάρει» το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και το… άκυρο που έφαγε ο προπονητής της Ρεάλ

Η μετάθεση του διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης, το ραντεβού του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζόρζε Μέντες και η βεβαιότητα των ισπανικών ΜΜΕ.

Η Τρίτη είχε υποδειχθεί ως η μέρα που μπορεί να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Και φαίνεται ότι τελικά μπορεί όντως να είναι μέρα εξελίξεων.

Αφήνοντας στην άκρη το ταξίδι του Αντρέα Ανιέλι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εκεί που είναι ο Πορτογάλος, ας δούμε ποια είναι τα τελευταία νέα από Ισπανία.

- Το διοικητικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα μετατέθηκε για την προσεχή Δευτέρα. Ο λόγος, όπως λένε οι Ισπανοί, ότι προέχει να λυθεί άμεσα το θέμα του Ρονάλντο και στη συνέχεια να συζητήσουν οι Μαδριλένοι για την επόμενη μέρα.

- Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζόρζε Μέντες θα συναντηθούν εντός της ημέρας. Σε αυτό το ραντεβού αναμένεται να «ξεμπλοκάρει» το θέμα. Ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει μια δημόσια τοποθέτηση του Ρονάλντο για την επιθυμία μεταγραφής, ο μάνατζερ του Πορτογάλου θέλει υπογραφή ότι ισχύει το 100-120 εκατ. ευρώ, για να κατατεθεί η επίσημη πρόταση της Γιουβέντους άμεσα.


- Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγκι, επικοινώνησε με τον Κριστιάνο για να του δώσει ό,τι διαβεβαίωση ήθελε, αλλά ο Πορτογάλος απάντησε ότι έχει πάρει την απόφαση του και αυτή είναι η αποχώρηση από τους μερένγκες.

Κι αφού αναφέρουν όλα αυτά, τα ισπανικά ΜΜΕ βγάζουν σιγουριά ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ότι η μεταγραφή θα κλείσει σε ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο των 100 εκατ. ευρώ (120-130) και ότι δεν αποκλείεται να έχουμε σήμερα πολύ σημαντικές εξελίξεις, ακόμη κι αν δεν υπάρξει ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου