11 Ιουλ 2018

Αποκάλυψη Μαρότα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έθεσε το θέμα της μεταγραφής του στη Γιουβέντους

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώθηκε, οπότε ο Μπέπε Μαρότα μπορεί πλέον να μιλήσει ξανά στους δημοσιογράφους.

Από την ημέρα που το όνομα του Πορτογάλου άσου συνδέθηκε με τη Γιουβέντους, ο γενιός διευθυντής δεν είπε το παραμικρό στα ΜΜΕ. Ο Μαρότα απέφευγε την παραμικρή δήλωση όλο αυτό το διάστημα και αυτό, βασικά, ήταν θετικό μήνυμα, αφού θα μπορούσε να διαψεύσει κάτι.

Δεν το έκανε, η μεταγραφή τελικά ολοκληρώθηκε και έτσι ο Μπέπε αποφάσισε να μιλήσει ξανά, λέγοντας το εξής στην Corriere della Sera αναφορικά με τη μεταγραφή του αιώνα, όπως έχει ονομαστεί.


«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος που πίστεψε ότι μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή, ο πρώτος που ουσιαστικά έθεσε το θέμα στο τραπέζι. Αυτός επέλεξε τη Γιούβε. Και όταν καταλάβουμε ότι μπορούσαμε να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία, οι μέτοχοι της Γιουβέντους αποδέχθηκαν να στηρίξουν αυτή την υπόθεση. Επιμένω, ήταν ένα σπουδαίο ομαδικό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μαρότα, προσθέτοντας αναφορικά με το πότε παρουσιάστηκε η ευκαιρία Ρονάλντο.

«Ολα άρχισαν όταν ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις για τον Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τονν Κριστιάνο, δηλαδή τον Ζόρζε Μέντες», είπε ο Μπέπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου