16 Ιουλ 2018

Αποκαλύψεις για τον Μέσι και πρακτικές του στην εθνική Αργεντινής

Εφημερίδα της Αργεντινής κοντράρεται στα ίσα με τον Λιονέλ Μέσι βγάζοντας στη φόρα κάποιες από τις πρακτικές του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αργεντίνικου εντύπου Clarin, ο ηγέτης της εθνικής τους ομάδας όχι μόνο αποφασίζει ποιοι θα παίξουν αλλά και ποιοι μπορούν να τον… πλησιάσουν.

Η εφημερίδα στέκεται σε ένα περιστατικό με βοηθό του Χόρχε Σαμπάολι, τον Σεμπάστιαν Μπεκατσέτσε. Ο τελευταίος είχε πλησιάσει τον Μέσι λίγο μετά το φιλικό με την Ισπανία και του έδωσε κάποιες οδηγίες για την τακτική της ομάδας. Ο Μέσι δεν ενοχλήθηκε ιδιαιτέρα από αυτό αλλά επειδή ο βοηθός του Σαμπάολι είχε ακουμπήσει το χέρι του στον ώμο του! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο Μέσι ζήτησε να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο!

Η εφημερίδα Clarin γράφει και για δύο επιλογές συμπαικτών του. Φεντερίκο Φάτσιο και Χιοβάνι Λο Σέλσο ήταν στα πλάνα του προπονητή του αλλά μάλλον… ατύχησαν. Ο πρώτος δεν είχε πείσει τον Μέσι πως μπορεί να προσφέρει και ο δεύτερος γιατί τον νίκησε και του έκανε πλάκα μετά από ένα προπονητικό παιχνίδι… ποδοτένις! Και οι δύο είχαν το χρόνο συμμετοχής που τους… άξιζε.


Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όλα αυτά είναι πραγματικότητα ή όχι. Είναι γνωστό πως οι αστέρες έχουν τους δικούς τους νόμους και κώδικες μέσα σε μία ομάδα. Αν πάντως έχουν συμβεί έτσι τα πράγματα, μη ξεχνάμε πως τις αποκαλύψεις τις έκανε έντυπο της χώρας του, δεν είναι και δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί σε αυτή την εθνική Αργεντινής ο Πάουλο Ντιμπάλα αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά.


3 σχόλια:

  1. Δεν είμαι ούτε φαν του μεσσι ούτε του ροναλντο και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ προσωπολατρης αλλά είναι δυνατόν να βγάζει 11αδες κλπ ο μεσσι και να αφήνει εκτός τον αδερφικο του φίλο και κουμπάρο αγκουερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραξενιές έχουν όλοι σε αυτό το επίπεδο. Και επιβάλλουν πολλά πράγματα. Η εφημερίδα της χώρας του μπορεί να θέλει να παίξει παιχνίδια, μπορεί να βαράει στον αέρα. Πολλά μπορεί. Αλλά για να γράψει κανείς κάτι τέτοιο, από κάπου πρέπει να πιαστεί. Και αυτό είναι η αρχική πληροφορία εκ των έσω. Τα υπόλοιπα σχετίζονται με το τι θέλεις να παίξεις...

      Διαγραφή
  2. Χαχα τι τραγέλαφος είναι αυτή η εθνική Αργεντινής. Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή