2 Ιουλ 2018

Μπουφόν: Το στυλ ποδοσφαίρου που έπαιξαν οι Ναπολιτάνοι έκανε τους πάντες να τους ερωτευτούν

Μπορεί να μην το έδειξε ποτέ κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο Τζίτζι Μπουφόν πίστεψε κάποια στιγμή ότι η Γιουβέντους θα χάσει το scudetto.

Ο πρώην αρχηγός είναι έτοιμος πλέον να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν δίνοντας συνέχεια στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι άπαντες πίστευαν ότι το τελευταίο του ματς θα ήταν με τη φανέλα των μπιανκονέρι.

Τελικά δε γίνεται έτσι, με τον Μπουφόν να κάνει δηλώσεις σε ιταλικά Μέσα και να επαναλαμβάνει ότι έδωσε τα πάντα στη Γιούβε και δε θα ξεχάσει ποτέ τίποτα από όσα έζησε και ένιωσε στο Τορίνο, για να αναφερθεί κάποια στιγμή στην τελευταία σεζόν και ειδικά στη μάχη του τίτλου με τη Νάπολι.

«Η Νάπολι τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι θα περίμενε φέτος. Κάποια στιγμή, ειλικρινά, πραγματικά πίστεψα ότι θα μας πάρουν το πρωτάθλημα γιατί είχαν το ψυχολογικό προβάδισμα», αποκάλυψε ο Μπουφόν, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι και εξήγησε το γιατί.


«Η πνευματική δύναμη μας και πάνω από όλα η εμπειρία μας, μας βοήθησε. Αν ήμουν παίκτης της Νάπολι, θα ένιωθα κάποιες τύψεις και ειδικά για το Europa League, γιατί θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ. Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι στη Νάπολι δε θα πρέπει να νιώθουν ότι χάνεται η αξία όσων πέτυχαν επειδή δεν κατέκτησαν τον τίτλο, γιατί το στυλ ποδοσφαίρου που έπαιξαν έκανε τους πάντες να τους ερωτευτούν»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου