2 Ιουλ 2018

Αναθερμάνθηκε το σενάριο ανταλλαγής Ιγκουαΐν-Μοράτα

Τα σενάρια ανταλλαγής του Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τον Αλβαρο Μοράτα επανέρχονται, με τις Γιουβέντους και Τσέλσι να δείχνουν θετικές.

Η επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Λονδρέζων από τον Μαουρίτσιο Σάρι, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Ιγκουαΐν, αφού ο πρώην προπονητής της Νάπολι θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Κάτι τέτοιο, θεωρητικά, φέρεται να θέλει και ο Γκονσάλο, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων στη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επειδή ήταν στον πάγκο στον τελικό του κυπέλλου με τη Μίλαν. Υπερβολικό μας φαίνεται, βέβαια, να έχει χαλαστεί τόσο πολύ ο Αργεντίνος επειδή έκατσε στον πάγκο σε έναν τελικό κυπέλλου, αλλά τέλος πάντων.


Σημασία έχει ότι επανέρχονται σε Αγγλία και Ιταλία τα σενάρια για ανταλλαγή του με τον Μοράτα, ο οποίος -με τη σειρά του- ανέβασε στα social media ένα μήνυμα, γράφοντας ότι είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα. Και τις τελευταίες 24 ώρες σε Αγγλία και Ιταλία πιστεύουν ότι αυτό το νέο ξεκίνημα θα το κάνει στη μόνη ομάδα που τον πίστεψε πραγματικά ως τώρα στην καριέρα του, με αποτέλεσμα -όχι τυχαία- σε αυτή την ομάδα να περάσει και τα δύο καλύτερα του χρόνια: Στη Γιουβέντους.


1 σχόλιο:

  1. Τι ανταλλαγή: Ανταλλάσεις μια Porsce με ένα Seaτ? Ο ένας μπορεί να βάλει 30 γκολ και ο άλλος ..άντε 15 και θα το θεωρεί επιτυχία.. Για τι ανταλλαγή μιλάμε λοιπόν; Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή