31 Ιουλ 2018

Μπορεί και μέσα στην ημέρα να γίνει το μεγάλο μπαμ που θα φέρει αντιδράσεις

Ακόμη και εντός της ημέρας μπορεί να είναι παίκτης της Γιουβέντους ο Λεονάρντο Μπονούτσι και παίκτες της Μίλαν οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ματία Καλντάρα.

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση του Νίκολας Ιγκουαΐν με τον Λεονάρντο φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα, αφού όλα τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αυτή τη στιγμή υποστηρίζουν ότι ο Αργεντίνος είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, ουσιαστικά θα οριστικοποιηθεί και η ανταλλαγή των Μπονούτσι-Καλντάρα, με τον πρώτο να επιστρέφει στη Γιούβε και τον δεύτερο να δίνεται στη Μίλαν χωρίς καν να έχει παίξει ένα επίσημο ματς ως μπιανκονέρο.


Κόσμος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν κατά αυτής της ανταλλαγής αλλά αυτό που είχαν αποφασίσει στη διοίκηση να κάνουν, όπως όλα δείχνουν, θα το κάνουν.


4 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε όλοι την στενή σχέση του κιελινι με τον μπονουτσι ίσως αυτό να επηρέασε αλλά όχι τον καλνταρα έναν πολλά υποσχόμενο νέο. Θα πρεπει να δωθουν από την Μίλαν τουλάχιστον 60 εκ αλλιώς μας πιάνουν κορόιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια! Θα έχουμε 4 αμυντικούς σχεδόν παλαίμαχους και ένας ελπιδοφόρος που δεν τον γουστάρει ο Αλέγκρι. δώστε τον κι αυτόν στη Τσέλσι μη μας χαλάει το μέσο όρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπερβολη του Ελληνα δεν υπαρχει. Παλαιμαχος ο 31χρονος Μπονουτσι κι ο 31χρονος Μπενατια;;; Εχουν τουλαχιστον μια 4ετια ποιοτικης μπαλας μπροστα τους. Ο Κιελινι δειχνει οτι ευκολα αντεχει αλλες 2 σεζον στο ιδιο επιπεδο. Ο Ρουγκανι ειναι πολυ μικρος κι ο Μπαρζαλι εμεινε ως 5ος αμυντικος και για λογους αποδυτηριων κυριως. Αλλα ναι ξεχασα, δινουμε καποιον Καλνταρα που δεν εχει αγωνιστει ουτε σ'ενα παιχνιδι με τη Γιουβε κι ηρθε η συντελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή