1 Ιουλ 2018

Αυξημένο χρόνο συμμετοχής και σημαντικότερο ρόλο αναμένεται να έχει ο Μπετανκούρ

Η πρόκριση της Ουρουγουάης στους «8» του Μουντιάλ έχει γίνει δεκτή με χαμόγελα στο Τορίνο.

Πριν λίγες μέρες γράφαμε για το πόσο ωραία εξελίσσεται αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Γιουβέντους, αφού οι διεθνείς της δεν πρόλαβαν να κουραστούν. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ, ο οποίος συνεχώς κερδίζει πόντους.

Πριν το ματς με την Πορτογαλία, η στατιστική έδειχνε ότι ο χαφ της Γιούβε ήταν ο νεαρότερος σε αυτό το Μουντιάλ με τουλάχιστον 200 επαφές με την μπάλα, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρονται σε αυτό το γεγονός, τονίζοντας την προσωπικότητα που αρχίζει να δείχνει ο Μπετανκούρ.

Κόντρα στους Πορτογάλους, ο Ροντρίγκο ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ για το γκολ της πρόκρισης από τον Καβάνι και αν κάνουμε μια σύγκριση αυτού του Μπετανκούρ με αυτόν που παρουσιάστηκε στο Τορίνο πριν ένα χρόνο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τα βήματα προόδου που έχει κάνει.


Δεν είναι τυχαίο ή λάθος, επομένως, αυτό που γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ περί αυξημένου χρόνου συμμετοχής τη νέα σεζόν, αφού οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι βλέπουν ότι ο νεαρός χαφ έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο μέσο, κάνοντας δουλειά δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου