1 Ιουλ 2018

La Stampa: Η Γιούβε ζητάει από τον κόσμο της να κάνει μια... θυσία για το Champions League

Στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας αναφέρεται η La Stampa, αφού για πρώτη φορά υπάρχουν τόσο έντονες αντιδράσεις.

Η αύξηση της τάξης του 30% και ειδικά το γεγονός ότι στην Curva Sud το διαρκείας κοστίζει φέτος 595 ευρώ (πρώτη φορά ξεπέρασε τα 500 ευρώ η τιμή), είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τον κόσμο της Γιούβε τα τελευταία 24ωρα.

Λογικό, επομένως, να αναφέρεται σε αυτό και η La Stampa, η οποία γράφει ότι αυτή η αύξηση των τιμών δείχνει το πώς αλλάζουν οι καιροί, αλλά συμπληρώνει πως όλα αυτά βοηθούν οικονομικά τη Γιουβέντους.

Η εφημερίδα στέκεται, όπως είναι λογικό, στο Allianz Stadium και στο πώς αυτό έχει αλλάξει τη μοίρα των μπιανκονέρι, όχι μόνο με τα αγωνιστικά αποτελέσματα εκεί, αφού είναι μια έδρα στην οποία είναι... είδηση όταν δε νικάει η Γιούβε, αλλά και με τα οικονομικά.

Η σταδιακή αύξηση των τιμών έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει πλέον στα 595 ευρώ για το διαρκείας στο πέταλο ενώ τη σεζόν 2011-12, πρώτη του νέου γηπέδου, κόστιζε 275. Αυτή η συνεχής αύξηση, γράφει η La Stampa, οφείλεται στις συνεχείς επιτυχίες της ομάδας αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, όπως και τα οικονομικά του κλαμπ.


Αυξάνεται το κόστος της ομάδας, αυξάνονται τα έξοδα γενικά, αυξάνονται τα έσοδα, αυξάνονται και οι τιμές των διαρκείας, γράφει η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι, συμπληρώνοντας ότι τα διαρκείας είναι πάντα sold out από την πρώτη χρονιά του Stadium ενώ σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των κατόχων της περσινής σεζόν, το ποσοστό σε αυτά τα χρόνια είναι στο 96%.

Θα γίνει το ίδιο και φέτος, με αυτές τις αυξήσεις; «Δεν αρέσουν αυτές οι τιμές, αλλά η Γιούβε ζητάει από τον κόσμο της να κάνει μια... θυσία για το Champions League», γράφει η La Stampa.

Και αυτό, συμπληρώνουμε εμείς, ζητάει και ο κόσμος. Να κάνει και η διοίκηση μια... θυσία για το Champions League, να το κατακτήσει και μετά θα μπορεί να αυξήσει τις τιμές όσο θέλει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου