1 Ιουλ 2018

Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport που προκαλεί αίσθηση αλλά πρέπει να το μελετήσεις καλύτερα

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Tuttosport κατατάσσεται στα... κορυφαία της, σε ό,τι αφορά μεταγραφικά θέματα.

Η περίπτωση της Tuttosport είναι πραγματικά ξεχωριστή και προς μελέτη. Είναι εφημερίδα με έδρα το Τορίνο, υιοθετεί και περνάει τη γραμμή της Γιουβέντους -όπως και της συμπολίτισσας γκρανάτα- σε θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο κλπ.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όμως, δεν έχει καμία «επαφή» με τη διοίκηση στο μεταγραφικό κομμάτι. Συνήθως οι ομάδες -και αυτό μπορούμε να το δούμε σε όλες τις χώρες- βοηθάνε με μεταγραφικά θέματα τις εφημερίδες που περνάνε τη γραμμή τους.

Στην περίπτωση της Γιουβέντους και της Tuttosport, άγνωστο γιατί, αυτό δεν ισχύει. Ετσι, στα δέκα μεταγραφικά σενάρια που θα γράψει, θα ισχύουν λιγότερα από τα μισά, κατά κανόνα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ότι σε αυτή την κατηγορία μπαίνει αυτό που γράφει σήμερα.


Γιατί αυτό που γράφει, είναι ότι η Γιούβε δουλεύει με τον Ζόρζε Μέντες για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος λογικά, αν φύγει από τη Ρεάλ, θα ζητήσει 30-40 εκατ. ευρώ ετησίως από όποια ομάδα τον ζητήσει. Σας φαίνεται πιθανό να δώσει τέτοιο συμβόλαιο η Γιουβέντους;

Οσο για τον Μέντες, προφανώς είναι πολύ καλό που επιτέλους έσπασε ο πάγος με τους μπιανκονέρι μετά τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο, είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ θα βοηθήσει από εδώ και πέρα όποτε μπορεί -με το αζημίωτο φυσικά- αλλά μην το παραξηλώσουμε κιόλας το θέμα...


2 σχόλια:

  1. Ο πιο ακριβοπληρωμενος παίρνει κοντά στα 10 νομίζω δεν νομίζω να είμαστε τόσο ανόητοι χαλωντας τις ισορροπίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν ισχύει; Το γράφει και η AS εκεί είναι το θεμα και γενικά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά σάιτ. Δεν μπορεί να είναι ολοι τρελοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή