15 Ιουλ 2018

Το ακούσαμε και αυτό: Η Γιούβε ήταν το plan B για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Θυμάστε τον γραφικό Ναπολιτάνο δημοσιογράφο που πανηγύριζε επειδή νόμιζε ότι το Λάτσιο-Γιουβέντους έληξε 0-0; Διαβάστε τι απίθανο είπε τώρα.

Ο Κάρλο Αλβίνο, το έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση δημοσιογράφου-οπαδού, τον οποίο θαυμάσαμε πριν λίγους μήνες να πανηγυρίζει σε ζωντανή σύνδεση για ένα 0-0 που ποτέ δεν υπήρξε, αφού δευτερόλεπτα μετά... ζαλιζόταν από το 0-1 του Ντιμπάλα στο Ολίμπικο.

Με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι αποτελεί αδιανόητο χτύπημα για όλους στην Ιταλία, αν και θα βγουν κερδισμένοι από τα έσοδα που θα αυξηθούν στο πρωτάθλημα, ο Αλβίνο θεώρησε ότι η καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική είναι να απαξιωθεί η Γιουβέντους.

Ετσι λοιπόν, ο Κάρλο είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Κριστιάνο είχε αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ για χάρη της Νάπολι, αλλά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν έδωσε τα λεφτά που έδωσαν οι μπιανκονέρι.



«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορούσε τη φανέλα της Νάπολι τώρα αν το κλαμπ μπορούσε να δώσει 350 εκατ. ευρώ. Η Γιούβε ήταν το plan B για τον Πορτογάλο σταρ. Ο Ζόρζε Μέντες τον είχε προτείνει στη Νάπολι, αλλά αφού η Νάπολι δε θα πλήρωνε τόσο, στράφηκαν στη Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του Κάρλο Αλβίνο.

Για τον οποίο Κάρλο Αλβίνο, έχουμε μόνο μία απορία: Είναι δυνατόν οι οπαδοί της ίδιας της Νάπολι να τον παίρνουν στα σοβαρά;


2 σχόλια:

  1. Έχουν πιστέψει ότι θα ανέβουν επίπεδο με Μπενζεμά, τι άλλο να πω? Νομίζω πως είναι αρκετό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο κύριος στη φωτογραφία δείχνει μια αλήθεια, ότι τόσο θα τους τον κάνει τον κ... ο Ροναλτο όταν τους βρει απέναντι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή