18 Ιουλ 2018

Αποφασίστηκε πότε θα φορέσει σε αγώνα για πρώτη φανέλα της φανέλα της Γιούβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στις 12 Αυγούστου, τελικά, θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο με τη φανέλα της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος συνεχίζει τις διακοπές του, μετά την επίσημη παρουσίαση του, αφού έχει άδεια λόγω της συμμετοχής στο Μουντιάλ. Μια άδεια που έχει διάρκεια ως τις 29 του μήνα, αφού στις 30 ο Πορτογάλος αναμένεται στο Τορίνο.

Από εκεί, όμως, δε θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που θα είναι εκεί για ένα φιλικό τουρνουά. Οπως αποφασίστηκε, ο Κριστιάνο θα παραμείνει στο Τορίνο και δε θα μπει στη διαδικασία των... πέρα-δώθε ταξιδιών στην Αμερική, αφού ούτως ή άλλως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε θα τον έβαζε να παίξει έχοντας μόλις 2-3 προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Ρονάλντο, επομένως, θα παραμείνει στο Τορίνο και θα δουλεύει καθημερινά στο νέο προπονητικό κέντρο στην Continassa, με το ανεπίσημο ντεμπούτο του να αναμένεται στις 12 Αυγούστου στο παραδοσιακό «φιλικό» της Γιουβέντους με την Primavera στη Villar Perosa.


Εκείνη την ημέρα, στο φιλικό-γιορτή που γίνεται στο φέουδο της οικογένειας Ανιέλι, ο CR7 θα μπει για πρώτη φορά σε αγωνιστικό χώρο με την μπιανκονέρα φανέλα. Οπως διαβάσαμε σε μια ιταλική ιστοσελίδα δηλαδή, ακριβώς όπως θα το ήθελε ο Avvocato...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου