21 Αυγ 2018

Η νέα κατάσταση που δείχνει να δημιουργείται στον κόσμο της Γιούβε

Μπορεί οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους να είναι στα μαχαίρια με τη διοίκηση, αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος στις προπονήσεις είναι πρωτοφανές.

Το forzajuve.gr είναι το μόνο ελληνικό Μέσο που έχει καλύψει αναλυτικότατα, από όταν πρωτοβγήκε το θέμα με τα εισιτήρια και τη μαφία πριν δύο χρόνια, το θέμα με τους ultras και το πώς άλλαξαν σιγά-σιγά οι σχέσεις με τη διοίκηση.

Μία κατάσταση, όμως, που δε δείχνει να επηρεάζει σε κάτι τους μη οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι φέτος δίνουν... ρεσιτάλ από την έναρξη της προετοιμασίας κι έπειτα. Στη σημερινή προπόνηση, για παράδειγμα, υπήρχαν 300 οπαδοί έξω από το προπονητικό κέντρο στην Continassa, οι οποίοι περίμεναν την άφιξη και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών για να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.


Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά! Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, σε κάθε προπόνηση βρίσκονται περίπου 250-300 οπαδοί απ' έξω και περιμένουν προπονητή και παίκτες για να τους αποθεώσουν, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι αυτός στον οποίο... πέφτουν οι περισσότεροι για αυτόγραφα και σέλφι.

Κόσμος πήγαινε και τα προηγούμενα χρόνια στις προπονήσεις αλλά μόνο όταν ήταν ανοιχτές, ενώ τις καθημερινές, όταν ήταν κλειστές, το πολύ να βρίσκονταν 20-30 άτομα στο Βινόβο. Τώρα, στην Continassa, είναι εκατοντάδες καθημερινά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου