21 Αυγ 2018

Μπερναρντέσκι: Υποφέραμε λίγο, ας είμαστε ειλικρινείς

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τόνισε ότι οι μπιανκονέρι ανυπομονούν για το πρώτο φετινό ματς μπροστά στους οπαδούς τους.

Ο Ιταλός άσος ήταν αυτός που έδωσε το τρίποντο με το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κιέβο στη Βερόνα και μιλώντας στο JTV αναφέρθηκε σε αυτό, στο ενδεχόμενο να παίζει και σαν χαφ φέτος αλλά και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λάτσιο στο Τορίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερναρντέσκι.

Για τη νίκη στο Μπεντεγκόντι: «Ηταν σημαντικό να αρχίσουμε με τους τρεις βαθμούς. Ηταν σημαντικό να νικήσουμε για να δείξουμε ότι μπαίνουμε με σοβαρότητα στο πρωτάθλημα. Το κάναμε, αν και υποφέραμε λίγο, για να είμαστε ειλικρινείς. Είμαστε ακόμη στην αρχή, πρέπει να κάνουμε ακόμη δουλειά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».


Για το ενδεχόμενο να παίζει και ως χαφ: «Πάντα έλεγα και λέω ότι θα προσαρμοστώ όπου χρειαστεί, αν ο μίστερ αποφασίσει να με βάλει στα χαφ, θα παίξω σαν χαφ. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ολα πάνε καλά, είμαστε καλά. Οταν πρέπει να μάθεις κάτι, το μαθαίνεις. Οταν πρέπει να τρέξεις, τρέχεις».

Για το ματς που έρχεται με την Λάτσιο: «Δε βλέπουμε την ώρα να παίξουμε ξανά στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Η Λάτσιο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Οπως πάντα, όπως σε όλα τα ματς, πρέπει να δώσουμε το 100% και να παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου