19 Αυγ 2018

Το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με τους πανηγυρισμούς Κριστιάνο Ρονάλντο-Ντιμπάλα

Θέμα πήγε να δημιουργηθεί με τους πανηγυρισμούς των Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα μετά τον τραυματισμό του Στέφανο Σορεντίνο, αλλά ο τερματοφύλακας της Κιέβο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Στη φάση του γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Ρονάλντο στον Σορεντίνο, οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγύρισαν για το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε μέσω VAR. Το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι και ειδικά οι Ντιμπάλα και Ρονάλντο πανηγύρισαν προκάλεσε θέμα, με αρκετούς να τους κατηγορούν μέσω των social media.

Ακόμη και η σύντροφος του Σορεντίνο τα έβαλε με τον Πορτογάλο, λέγοντας πως δεν μπορεί να τον σεβαστεί επειδή δεν είναι... άνθρωπος, αλλά σήμερα ο 39χρονος τερματοφύλακας πήρε θέση για το θέμα, βάζοντας τέλος.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ο Πάουλο μου έστειλε ένα sms ζητώντας συγγνώμη γιατί εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και πανηγύριζε για το γκολ, το οποίο προσωπικά δεν είχα καν καταλάβει ότι μπήκε. Είναι πράγματα που συμβαίνουν, ο Πάουλο είναι φίλος μου, ήμασταν μαζί στην Παλέρμο και ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Ποτέ δε θα μου έλεγε ψέματα», είπε αρχικά ο Σορεντίνο και μετά αναφέρθηκε στον Κριστιάνο.


«Ο Ρονάλντο είναι πρωταθλητής και παικταράς με “Π” κεφαλαίο, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κρίνει ένα ματς. Οταν πήγε από τη δεξιά πλευρά στο δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερους χώρους. ΟΚ, το καταλαβαίνουμε όλοι, χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, ήταν το πρώτο του ματς στην Ιταλία. Εγώ θα πω κάτι άλλο... Το όνειρο κάθε πιτσιρικά είναι να παίξει στη Serie A και να αντιμετωπίσει τους καλύτερους. Εγώ στα 39 μου χρόνια δεν είμαι πιτσιρικάς αλλά χθες ήθελα πραγματικά να το χαρώ, να χαρώ το γεγονός ότι θα έπαιζα εναντίον του Κριστιάνο. Και θα έχω να λέω ότι είμαι ένας από τους λίγους που δεν έκαναν φάουλ στον Ρονάλντο αλλά τους έκανε ο Κριστιάνο».

Κι αφού τα είπε καλά για τους Ντιμπάλα και Ρονάλντο, ο Σορεντίνο έκανε ένα σχόλιο και για τη Γιουβέντους.

«Η Γιούβε μπορεί μόνο να βελτιωθεί και να βελτιωθεί πραγματικά πάρα πολύ. Αρκεί να δει κάποιος τον πάγκο της για να καταλάβει για τι ομάδα μιλάμε. Είναι τρομερά δυνατή ομάδα, είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα, η οποία θέλει λίγο χρόνο όπως είναι λογικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου