18 Αυγ 2018

Η ανακοίνωση κατά της διοίκησης που αναπαράγουν και πάλι οι σύνδεσμοι της Γιουβέντους

Χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς της θα παίξει σήμερα η Γιουβέντους στη Βερόνα απέναντι στην Κιέβο.

Η κόντρα με τη διοίκηση λόγω της αύξησης των διαρκείας, τα συνθήματα στο Τορίνο και η γενική διαμάχη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, ανάγκασε τους συνδέσμους να βγάλουν ένα κείμενο διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση είχε βγει στις 28 Ιουλίου από τους Drughi και κυκλοφορεί ξανά χθες και σήμερα.

«Τα οργανωμένα γκρουπ της Curva Sud γνωστοποιούν ότι δε θα πάρουν μέρος στην παραδοσιακή καλοκαιρινή γιορτή στη Villar Perosa, προγραμματισμένη για τις 12/8, όπως και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Βερόνα (Κιέβο), προγραμματισμένη μία εβδομάδα αργότερα.

Δε θα υπάρχουν επομένως απλωμένα τα πανό μας και καλούμε όλα τα κλαμπ να κάνουν το ίδιο, στηρίζοντας έτσι την πολιτισμένη διαμαρτυρία μας κόντρα στις τιμές των διαρκείας (που ανάγκασαν πολλά παιδιά να μην ανανεώσουν) και κόντρα στις τιμές των εισιτηρίων (δίνοντας συνέχεια έτσι στην απόφαση που είχαμε πάρει τον Μάιο ενόψει του ματς-scudetto Ρόμα-Γιουβέντους).


Η πρόκληση μας αφορά στο να αφήσετε τις εξέδρες χωρίς πανό. Μία απόφαση που μας πονάει όσο ποτέ καμία αλλά ταυτόχρονα αναγκαία, μέχρι να σκεφτούν όλοι και να καταλάβουν καλά ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει ξανά ένα δημοφιλές σπορ με θέσεις προσιτές για όλους».

Ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα βρεθούν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων του Μπεντεγκόντι άλλοι οπαδοί της ομάδας. Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πέρσι την προτελευταία αγωνιστική, στο ματς της Ρώμης, και οι οπαδοί της Γιούβε πήγαν στο γήπεδο, αγνοώντας το αίτημα των οργανωμένων για αποχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου