17 Αυγ 2018

Λεονάρντο: Δε βλέπω μια τόσο σημαντική διαφορά στο ρόστερ της Γιούβε, στο δικό μας και των άλλων ομάδων

Ο Λεονάρντο έχει μπει πολύ δυνατά στα πράγματα με τις μεταγραφές του και τις δηλώσεις του, τις οποίες θα θυμόμαστε και όταν λήξει η σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν έκανε όσο πιο καλές κινήσεις μπορούσε για την ομάδα του, βελτίωσε σε θεωρητικό επίπεδο το ρόστερ και από εδώ και πέρα θα μιλήσει το γήπεδο. Και εκεί θα φανεί ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πετύχει τους στόχους του και ποιος θα είναι αποτυχημένος. Σύμφωνα με τον Λεονάρντο, στην τελευταία κατηγορία μπορεί να είναι και η Γιουβέντους, γιατί δε βλέπει και τόσο μεγάλη διαφορά με τους ροσονέρι ή με τους υπόλοιπους...

«Νομίζω ότι η μάχη του τίτλου δεν είναι τόσο απλή όσο πιστεύουν κάποιοι. Δε θα είναι εύκολο να διατηρήσει αυτό το επίπεδο η Γιούβε, μια μέρα οι κύκλοι τελειώνουν», είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν και πρόσθεσε.


«Είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους έχει περισσότερο το μυαλό της στο Champions League που είναι ο ξεκάθαρος στόχος της, αλλά η Ιντερ έχει ενισχυθεί σημαντικά, ανεβαίνει. Η Ρόμα μπορεί να διατηρήσει το περσινό επίπεδο της, η Νάπολι έχει αλλάξει με τον Αντσελότι, η Λάτσιο έχει διατηρήσει το περσινό γκρουπ και θα είναι και πάλι ανταγωνιστική. Αν δω τα ρόστερ των άλλων ομάδων και δω και το δικό μας, δε βλέπω μια τόσο σημαντική διαφορά».

Θα τις κρατήσουμε αυτές τις δηλώσεις του Λεονάρντο, ο οποίος έχει μπει πολύ... φουριόζος από την ώρα που ανέλαβε, για να κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. Και θα δούμε τότε τι θα δείχνει η βαθμολογία για τη διαφορά της μιας ομάδας με την άλλη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου