3 Αυγ 2018

Αυτό που έγινε στη Βερόνα για το ματς της πρεμιέρας με τη Γιούβε, δεν έχει ξαναγίνει!

Το Κιέβο-Γιουβέντους έγινε sold out σε χρόνο-ρεκόρ και με αύξηση 50% στις τιμές των εισιτηρίων.

Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει από το Μπεντεγκόντι της Βερόνα, όπου οι μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν την Κιέβο. Είναι το πρώτο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία και θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αφού τα 31.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε 24 ώρες.


Στην Κιέβο δεν πρέπει να θυμούνται πότε ξανά στο παρελθόν υπήρξε τέτοια κινητοποίηση για την πώληση των εισιτηρίων τους, έχοντας μάλιστα ανεβάσει κατά 50% τις τιμές, ξεκινώντας από τα 50 ευρώ και φτάνοντας ως τα 150.


1 σχόλιο:

  1. Μια πενταετία πριν, ο Ανιέλι είπε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο θα ξαναρχίσει ν ανεβαίνει μετά το 2018. Πώς το γνώριζε και το είπε.. ας μη μπλεχτούμε με συνομωσιολογίες. Και να λοιπον, το 2018, έρχεται ένας παίχτης να κάνει σολντ άουτ στο Μπενταγκορι..και ακτ αυτόν τον τροπο. Δ φτανει όμως μονο αυτο φυσικα. Ενα πραγμα που πρεπει να φτιαξουν άμεσα οι Ιταλοί ειναι τα γήπεδα τους. Τα περισσοτερα ειναι ακαταλληλα για ποδοσφαιρο και μερικά είναι άκρως παλιομοδίτικα , όπως π.χ. αυτο της Φλωρεντίας. Αν δει καποιος τα γηπεδα της τουρκικης Λιγκας θα καταλαβει αμεσως ότι ειναι παρα πολυ μπροστα απο τους Ιταλους σ αυτο τον τομεα. Ας ξεκινησουν τουλαχιστον με την αφαίρεση όλων των καγκλελλων. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή