6 Αυγ 2018

Μάχη Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους για τον Πογκμπά βλέπουν οι Ισπανοί

Οι Ιταλοί δε βλέπουν άλλη μεταγραφή της Γιουβέντους αλλά οι Ισπανοί βλέπουν μάχη με την Μπαρτσελόνα για τον Πολ Πογκμπά.

Χθες το Sky Italia έλεγε ότι η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι δεν τελείωσαν οι μεταγραφές για τους μπιανκονέρι, αλλά σήμερα λέει ακριβώς το αντίθετο. «Εκτός κι αν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη», είναι η υποσημείωση στο ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού.

Την ίδια ώρα, στη Βαρκελώνη η El Mundo Deportivo γράφει ότι Γιούβε και Μπαρτσελόνα είναι στη διεκδίκηση του Πογκμπά. Οι Καταλανοί βέβαια έχουν χτίσει παράδοση στο να μη δικαιώνονται ποτέ σε μεταγραφικά θέματα των μπιανκονέρι, οπότε δεν ξέρεις πότε θα είναι η φορά που -με τον νόμο των πιθανοτήτων- θα δικαιωθούν σε κάτι.

Τώρα, για παράδειγμα, ισχυρίζονται ότι ο Πογκμπά είναι ανάμεσα σε Βαρκελώνη και Τορίνο. Ο Γάλλος, γράφει η καταλανική εφημερίδα, μπορεί να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Αρτούρο Βιδάλ και του αρέσει η σκέψη το να παίζει ως πρωταγωνιστής μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.



Από την άλλη όμως, συνεχίζει η El Mundo Deportivo, είναι η Γιουβέντους, η ομάδα στην οποία ήταν ευτυχισμένος, είχε την καλύτερη απόδοση του, έχει αφήσει φίλους και θα παίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παράλληλα, συμπληρώνουν οι Καταλανοί, τον Πογκμπά τον συμφέρει η ιταλική εφορία από την ισπανική.

Κι αφού γράφουν όλα αυτά, οι Καταλανοί καταλήγουν με το τι προσφέρουν οι δύο ομάδες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενα deal στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ο Πιάνιτς, η Γιούβε. Ενα deal με τον Αντρέ Γκόμες και περισσότερα λεφτά, η Μπαρτσελόνα.

Από την Ιταλία πάντως, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για όλα αυτά...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου