30 Αυγ 2018

Μαρότα: Σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε

Ο Μπέπε Μαρότα δεν κρύφτηκε μετά την κλήρωση του ομίλου του Champions League, όπως δεν κρύφτηκε γενικά για τον στόχο της Γιουβέντους φέτος.

Οι μπιανκονέρι θα πρέπει αρχικά να προκριθούν από τον όμιλο έχοντας απέναντι τους τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια και Γιουνγκ Μπόις, με τον γενικό διευθυντή να δείχνει σίγουρος στις δηλώσεις του.

«Τα πρώτα σχόλια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Προσιτός όμιλος, πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς. Από το κίνητρο και την αποφασιστικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Το Champions League είναι ένα τουρνουά στο οποίο κάθε ματς είναι σημαντικό, άρα θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και με κίνητρα από το ξεκίνημα», είπε αρχικά ο Μαρότα, ο οποίος αμέσως μετά ρωτήθηκε αν η Γιούβε είναι το φαβορί για το φετινό Champions League μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Δεν ξέρω αν ξεκινάμε ή όχι σαν φαβορί. Σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε. Η μεταγραφή του Ρονάλντο ήταν μια εκπληκτική επιχείρηση, την οποία ήθελε και οργάνωσε ο πρόεδρος Ανιέλι. Θέλαμε να ανεβάσουμε κι άλλο την ποιότητα της ομάδας γιατί θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό που είναι ένα όνειρο και ελπίζουμε ότι θα το μετατρέψουμε σε πραγματικότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου