Σελίδες

Οι Ιταλοί το ονόμασαν μεταγραφικό mega-deal και όλα συνηγορούν πως ολοκληρώθηκε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους αφού απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση, όπως και για τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ματία Καλντάρα.

Το mega-deal, όπως το ονόμασαν οι Ιταλοί, ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τους ροσονέρι ολοκληρώθηκε, αν και απομένουν τα τυπικά. Οι συμφωνίες, όμως, είναι οριστικές πλέον και δεν αλλάζουν, μετά και τις τελευταίες επαφές που έγιναν.

Ο Μπονούτσι, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει στη Γιούβε και παράλληλα οι Ιγκουαΐν και Καλντάρα πάνε στη Μίλαν.


Ο Αργεντίνος ως δανεικός με οψιόν αγοράς αλλά ουσιαστικά είναι υποχρεωτική και όχι οψιόν, απλά για τυπικούς λόγους έπρεπε να εμφανίζεται έτσι η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώνεις, οι οποίες είναι πιθανό να έρθουν εντός της ημέρας.


1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη, αλλά πως θα αποδώσει αυτός ο ποδοσφαιριστής όταν οι οπαδοί της ομάδας του θα τον βρίζουν σε κάθε αγώνα; Αυτόν τον ένα χρόνο έχει δείξει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχει βίντεο όπου τον λέει ένας οπαδός της Μίλαν να μείνει και αυτός του λέει σε έντονο ύφος "δεν θα μου πεις εσύ τι θα κανω". Εγώ πιστεύω ότι θα πλακωθεί με οπαδούς και με παίκτες της Γιουβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...