7 Αυγ 2018

«Αν η Γιουβέντους συναντηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μπουφόν θα είναι ό,τι χειρότερο, θα υποφέρει»

Ο μάνατζερ του Τζίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στο πώς υποδέχθηκε ο πρώην αρχηγός τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, αλλά και το αν θα επιστρέψει στους μπιανκονέρι.

Ο Σιλβάνο Μαρτίνα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC Sport και αρχικά του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Μπουφόν συνεχίζει την καριέρα του ενώ όλα έδειχναν ότι θα σταματούσε.

«Είχαμε πάει για καφέ μια μέρα και μου είπε ότι ήταν χαρούμενος και ήρεμος που είχε φτάσει η ώρα να αποσυρθεί, προσθέτοντας όμως ότι θα μπορούσε να παίξει άλλα δύο χρόνια σε κάποια σημαντική ομάδα», είπε ο Μαρτίνα, ο οποίος ρωτήθηκε για την μεταγραφή του CR7 στη Γιούβε και αν ο Τζίτζι θα ήθελε να παίξει μαζί του.

«Τον Απρίλιο, ειλικρινά, ο Μπουφόν δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η Γιουβέντους θα πάρει τον Ρονάλντο. Οταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες, τα πρώτα δημοσιεύματα όμως, ήταν σίγουρος ότι η Γιούβε θα την κάνει την μεταγραφή», απάντησε ο μάνατζερ, πριν ερωτηθεί για το αν ο Τζίτζι θα επιστρέψει στους μπιανκονέρι για να κλείσει εκεί την καριέρα του.


«Ο Τζίτζι αγαπούσε και αγαπάει αυτή τη φανέλα, ζει με συναισθήματα και ειλικρινά εύχομαι να μην συναντηθεί με τη Γιουβέντους η Παρί Σεν Ζερμέν. Για τον Μπουφόν θα είναι ό,τι χειρότερο, θα υποφέρει. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στη Γιούβε, φαντάζομαι όμως ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δε θα τον αφήσει να φύγει. Αυτή όμως είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη, δεν έχω μιλήσει με τον Τζίτζι για κάτι τέτοιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου