12 Αυγ 2018

Η σκληρή πραγματικότητα για τον Στέφανο Στουράρο

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η υπόθεση Στουράρο, δείχνει και το γιατί έπρεπε και πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους.

Από το βράδυ του Σαββάτου ο Ιταλός χαφ είναι παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με μονοετή δανεισμό και χωρίς να προβλέπεται οψιόν απόκτησης του, από ό,τι είδαμε. Οχι επειδή έτσι ήθελε η Γιούβε, αλλά επειδή δεν ήθελε η Σπόρτινγκ.

Οι Πορτογάλοι παίρνουν τον Στουράρο απλά δανεικό για ένα χρόνο και δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση. Κάπως έτσι, όπως φαίνεται, σκέφτηκαν κι άλλες ομάδες, κυρίως από Αγγλία, οι οποίες επίσης ενδιαφέρθηκαν για τον Στουράρο. Για δανεισμό το συζητούσαν, για αγορά πιο δύσκολα, για 20 εκατ. ευρώ με τίποτα.

Ο Στέφανο δεν είναι μεγάλος, είναι 25 ετών και παίζει 3,5 χρόνια στους μπιανκονέρι. Κι όμως, δεν έχει mercato, όπως λένε και οι Ιταλοί, δεν μπορείς να τον πουλήσεις, δεν έχει «αξία».


Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έκανε μεγάλη καριέρα, αλλά πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι ένας 25 Ιταλός χαφ που δεν μπορεί να φέρει κάποια καλή -και με αυτό εννοούμε έστω 15-20 εκατ. ευρώ- πρόταση, γιατί να αξίζει αγωνιστικά να βρίσκεται στο ρόστερ της Γιουβέντους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου