3 Αυγ 2018

Οι τρεις ερωτήσεις για τη Γιούβε που απάντησε ο Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παρουσιάστηκε επισήμως από τη Μίλαν και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη Γιουβέντους.

Οι ροσονέρι παρουσίασαν στον Τύπο τον Αργεντίνο φορ και μέσα σε όλα όσα είπε για τη νέα του ομάδα, την ιστορία της, τις φιλοδοξίες της και όλα τα σχετικά, δέχθηκε και κάποιες ερωτήσεις για τη Γιούβε.

Η πρώτη ήταν, απλά, τι να έχει να πει για τους μπιανκονέρι και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ιγκουαΐν να λέει: «Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους, μόνο λόγια ευγνωμοσύνης. Ηταν δύο πολύ όμορφα χρόνια και έχω μόνο λόγια μεγάλης αναγνώρισης. Οσο για τον Αλέγκρι, ήταν ένας προπονητής που με είχε για δύο χρόνια, είχαμε τις διαφορές μας αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο στο να έρθω εδώ».

Η δεύτερη αφορούσε στο αν θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους με διάθεση εκδίκησης, για να απαντήσει ο Γκονσάλο: «Με τη Γιούβε υπάρχει συναίσθημα και όταν αντιμετωπίζεις ένα κλαμπ στο οποίο έχεις φίλους, είναι φυσιολογικό να είναι συναισθηματική η κατάσταση».


Η τρίτη ήταν στο αν υπάρχει κάτι στο αντίο του στη Γιουβέντους που να τον ενοχλεί, αν θα ήθελε να γίνει διαφορετικά κάτι, με τον Αργεντίνο να απαντάει: «Μικρά πράγματα. Κατέκτησα δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, η σχέση με τους συμπαίκτες και τους τιφόζι ήταν υπέροχη. Η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσω εκεί και την ευχαριστώ επειδή με παραχώρησε σε ένα κλαμπ που μου έδειξε πολλή αγάπη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου