18 Αυγ 2018

Μαρότα: Εξηγήσαμε στον Μαρκίζιο πώς έχουν τα πράγματα και προτίμησε να προχωρήσει σε μια αλλαγή

Ο Μπέπε Μαρότα αναφέρθηκε στη λύση του συμβολαίου του Κλαούντιο Μαρκίζιο, πριν την έναρξη του ματς με την Κιέβο.

Πρεμιέρα στη Serie A και ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, όπως πάντα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το Μπεντεγκόντι της Βερόνα.

Ο Μαρότα είπε ότι «αυτή που αρχίζει είναι η 9η σεζόν της προεδρίας του Αντρέα Ανιέλι και ο πήχης ανεβαίνει συνεχώς, το ρόστερ μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θέλουμε τα καλύτερα αποτελέσματα», ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι «για να είσαι ένας πραγματικός πρωταθλητής χρειάζεσαι ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, κάτι στο οποίο ανταποκρίνεται ο Κριστιάνο, ο οποίος φέρνει πολλά τόσο στη Γιουβέντους όσο και στο ιταλικό ποδόσφαιρο».


Και αμέσως μετά, σε ερώτηση για τον Μαρκίζιο, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε απάντησε: «Θα ήταν πιο δύσκολο για αυτόν να βρει χρόνο συμμετοχής φέτος, ήταν σωστό να του εξηγήσουμε πώς έχουν τα πράγματα και προτίμησε να προχωρήσει σε μια αλλαγή. Δεν ξέρω πού θα συνεχίσει την καριέρα του, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος. Ευχαριστούμε τον Κλαούντιο για όλα όσα έδωσε στη Γιουβέντους όλα αυτά τα χρόνια, όλες αυτές τις δεκαετίες μπορώ να πω, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωρήσουμε».

Οσο για το ποιος θα είναι ο βασικός αντίπαλος της Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου, ο Μαρότα είπε: «Νομίζω η Ιντερ. Εχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία τρία χρόνια, πήραν κάποιους ενδιαφέροντες παίκτες και νομίζω πως η Γιούβε και η Ιντερ είναι τα φαβορί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου