8 Αυγ 2018

Οι δύο παίκτες της Φιορεντίνα που έχει προτεραιότητα η Γιουβέντους

Νεότερα ρεπορτάζ αναφέρονται στην προτεραιότητα που έχει η Γιουβέντους για τον Φεντερίκο Κιέζα αλλά κι ακόμη έναν παίκτη της Φιορεντίνα.

Ο Μάρκο Πιάτσα είναι παίκτης των βιόλα από χθες, ακριβώς με τη φόρμουλα που ήθελαν στη Φλωρεντία: Δανεισμός με λίγα λεφτά και οψιόν αγοράς, όχι υποχρεωτική αγορά του, με τη Γιούβε πάντως να διατηρεί ρήτρα επαναγοράς.

Αυτό το deal για τον Πιάτσα ήρθε για να επιβεβαιώσει τις πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο, ενώ και τα αδέρφια Ντέλα Βάλε έχουν ηρεμήσει και έριξαν εντελώς τους τόνους.

Ετσι, σημερινά ρεπορτάζ, μεταξύ των οποίων και της πολιτικής Corriere della Sera, τονίζουν ότι με την υπόθεση Πιάτσα οι μπιανκονέρι εξασφάλισαν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον Κιέζα και παράλληλα άρχισαν να στρώνουν το έδαφος για να γίνουν μελλοντικά συζητήσεις για ακόμη έναν παίκτη της Φιορεντίνα.


Πρόκειται για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς, τον 20χρονο Σέρβο στόπερ που η Γιουβέντους παρακολουθούσε από όταν έπαιζε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, πριν πάρει μεταγραφή στους βιόλα πέρυσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου