24 Αυγ 2018

Η υπόσχεση που φέρεται να έχει δώσει ο Λοτίτο για την υπόθεση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Η La Stampa αναφέρεται σήμερα στην ανανέωση του συμβολαίου του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και στην υπόσχεση του Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο Σέρβος χαφ θα παραμείνει στη Λάτσιο όπως όλα δείχνουν -υπάρχουν σενάρια για παραίτηση του Σιμόνε Ιντσάγκι αν πουληθεί τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου- και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

Σε αυτή την υπόθεση αναφέρεται σήμερα με σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι και υποστηρίζει ότι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς παράλληλα με το νέο συμβόλαιο θα πάρει και την υπόσχεση του Κλαούντιο Λοτίτο ότι του χρόνου θα είναι πιο εύκολος ο πρόεδρος της Λάτσιο στις συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται.


Με δεδομένο ότι και η Gazzetta dello Sport γράφει σήμερα ότι η παραμονή του Σέρβου στους λατσιάλι σημαίνει ότι στην pole position για την απόκτηση του σε ένα χρόνο θα είναι η Γιούβε, μπορούμε να καταλάβουμε για λογαριασμό ποιας ομάδας θα επιδιώξει να πάρει αυτή την υπόσχεση ο μάνατζερ του παίκτη, Ματέγια Κέζμαν.


2 σχόλια:

  1. Με το ζορι να φορτωθουμε το παλτο και να το ακριβοπληρωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορω να καταλάβω γιατί τετοια εμμονη με ενα παίκτη που δεν θα κάνει τη διαφορά.Να μου λέγανε για τον Αζάρ η τον Ισκο να το καταλάβω. Ραμπιό πολύ πολυτιμότερος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή