11 Αυγ 2018

Η στιγμή που η Γιούβε απέκτησε μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο JTV, μία μέρα πριν τη γιορτή της Villar Perosa, όπου θα μπει για πρώτη φορά σε γήπεδο με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Αύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένη η γιορτή στη Villar Perosa με την επίσκεψη στην ιστορική βίλα της οικογένειας Ανιέλι και στη συνέχεια με το φιλικό κόντρα στην Primavera, όπου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μίλησε στο JTV και τα κυριότερα από όσα είπε είναι τα εξής.

Για το πώς αισθάνεται στο ξεκίνημα αυτής της νέας περιπέτειας: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Ολα πήγαν καλά, ο κόσμος που με υποδέχθηκε, οι ιατρικές εξετάσεις, όλα καλά. Ολοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον λόγο που επέλεξε τη Γιουβέντους: «Είναι ένα πραγματικά σπουδαίο κλαμπ, καταρχάς. Από όταν ήμουν μικρό παιδί ήξερα τη Γιούβε, μου άρεσε και ήλπιζα ότι μια μέρα θα μπορέσω να παίξω εδώ, σε ένα από τα πιο σημαντικά κλαμπ του κόσμου. Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος».


Για το ποια ήταν η στιγμή που αποφάσισε να έρθει στη Γιουβέντους: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Τα τελευταία χρόνια είχαμε αντιμετωπίσει με τη Ρεάλ τη Γιουβέντους κάποιες φορές και πάντα είχα την αίσθηση ότι στους Ιταλούς οπαδούς αρέσει ο Κριστιάνο. Η Γιουβέντους είναι το πιο σημαντικό κλαμπ της Ιταλίας, ένα από τα καλύτερα του κόσμου, ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν ήταν δύσκολη, γιατί η Γιούβε είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μια απίστευτη διοίκηση».

Για το standing ovation των οπαδών της Γιουβέντους μετά το γκολ με το ψαλιδάκι: «Ηταν απίστευτο, δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Οταν παίζεις προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Γιούβε, σκοράρεις εις βάρος της και βλέπεις όλο το γήπεδο να σε χειροκροτεί... Είναι απίστευτο! Ηταν ένα πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα. Στην αρχή ήμουν έκπληκτος. Οπως έχω ξαναπεί, παρακολουθούσα τη Γιούβε, πάντα μου άρεσε ως κλαμπ, αλλά από εκείνη την στιγμή μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Ηταν κάτι πάρα πολύ όμορφο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου