11 Αυγ 2018

Πόσα δίνει η Γιούβε στον Πιάνιτς, πόσα ζητάει ο Βόσνιος και ο «δύσκολος διαπραγματευτής» Αλεξ Σάντρο

Ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε στη Rai ότι η Γιουβέντους συζητάει με τους Μίραλεμ Πιάνιτς και Αλεξ Σάντρο για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Πολλά σενάρια κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τόσο για τον Βόσνιο χαφ όσο και για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, αλλά αμφότεροι παραμένουν στο Τορίνο. Και πρόθεση της Γιούβε είναι να τους κρατήσει εκεί για αρκετά χρόνια ακόμη.

«Επικοινωνήσαμε πριν λίγες ώρες με τον Μπέπε Μαρότα, ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση: "Πιάνιτς και Αλεξ Σάντρο θα παραμείνουν στη Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, δεν πωλούνται και υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους". Αυτό μας είπε ο Μαρότα», είπε ο δημοσιογράφος της Rai Τσίρο Βενεράτο και στη συνέχεια μετέφερε τις πληροφορίες του για τις δύο υποθέσεις.


«Για τον Πιάνιτς είμαστε κοντά στο deal. Η Γιουβέντους προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως ως το 2023 και ο ποδοσφαιριστής θέλει 7. Αυτά είναι τα δεδομένα και στη Γιούβε θεωρούν ουσιαστικά δεδομένη την ανανέωση του Πιάνιτς. Με τον Αλεξ Σάντρο οι συζητήσεις θα είναι πιο δύσκολες, πιστεύω ότι πρώτα θα υπάρξει η συμφωνία με τον Πιάνιτς και μετά με τον Βραζιλιάνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου