Σελίδες

Το καλοκαίρι που ειπώθηκε μια από τις σπουδαιότερες ατάκες στην ιστορία της Γιουβέντους

Γενέθλια έχει σήμερα ο Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος είπε μία από τις σπουδαιότερες ατάκες στην ιστορία της Γιουβέντους.

Ο Τσέχος γίνεται σήμερα 46 ετών και η Κυρία τον γιορτάζει με μηνύματα στην ιστοσελίδα της, στα social media και φυσικά με τις ευχές που στέλνουν οι απανταχού Γιουβεντίνοι. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την μπιανκονέρα φανέλα, κατακτώντας και την Χρυσή Μπάλα το 2003.

Πάνω από όλα, όμως, ο Πάβελ κατέκτησε τις καρδιές των οπαδών των μπιανκονέρι. Με την κλάση του, το πάθος του, την αγάπη του για τη φανέλα, την αφοσίωση του. Και με τη στάση που κράτησε το καλοκαίρι του 2006, όταν είχε πει και την ατάκα που θα τον συνοδεύει για πάντα, μετά τις αποφάσεις που είχε βγάλει η αθλητική δικαιοσύνη.


«Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Τα πράγματα είναι απλά. Οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν, οι άντρες θα μείνουν», ήταν τα λόγια του Νέντβεντ. Και επειδή ο ίδιος ήταν πάντα άντρας, είναι σήμερα και αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, εκτός από θρύλος της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...