11 Αυγ 2018

Διαδικτυακό και συνδρομητικό πλέον το κανάλι της Γιουβέντους, πόσο κοστίζει η συνδρομή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η τέλεια επιλογή για να εγκαινιάσει τη νέα πλατφόρμα του JTV η Γιουβέντους.

Στο τέλος της σεζόν οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν ότι το επίσημο κανάλι του κλαμπ θα σταματούσε να εκπέμπει όπως το ήξεραν όλοι, μέσω της πλατφόρμας του Sky Italia. Οπως και σε άλλα θέματα, έτσι κι εδώ, η Γιούβε αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτοποριακό, αφού το JTV είναι πλέον στο web.

«Το μέλλον, το λένε πολλοί experts του χώρου, είναι στην TV on demand και στο streaming. Και η Γιουβέντους δεν θα πιαστεί απροετοίμαστη, λανσάροντας το νέο JTV. Το κλαμπ αποφάσισε, σε ό,τι αφορά το θεματικό κανάλι του, να βγει από την πλατφόρμα του Sky και να πάει στο web, με μια πρόταση πλήρης», αναφέρει στο σχετικό κομμάτι η Gazzetta dello Sport, εξηγώντας αυτή την αλλαγή.


«Θα μπορείς να δεις τους αγώνες της Serie A, του Champions League και του Coppa Italia, εμπλουτισμένους με μετάδοση από πολλές κάμερες και με στατιστικά σε πραγματικό χρόνο. Θα είναι διαθέσιμα highlights, συνεντεύξεις, εικόνες από τις προπονήσεις, συνεντεύξεις Τύπου και αποκλειστικά θέματα με τους ποδοσφαιριστές», συμπληρώνει.



Κάτι σαν Netflix δηλαδή, πληρώνεις και έχεις πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω που περιγράφει η εφημερίδα. Για τα μέλη το κόστος είναι 2,99 ευρώ το μήνα και 14,99 το χρόνο ενώ για τα μη μέλη 3,99 το μήνα και 19,99 το χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου