11 Αυγ 2018

Το μήνυμα που έστειλε ο Κριστιάνο στους οπαδούς

Στη συνέντευξη του στο JTV ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στους πολλούς τίτλους που θα κατακτήσει με τη Γιουβέντους, ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους οπαδούς.

O Πορτογάλος δεν είπε μόνο όσα αναφέραμε σε προηγούμενο κομμάτι, μιλώντας στο JTV, αλλά αναφέρθηκε και στους στόχους του, στους τίτλους που θα έρθουν και στην προσαρμογή στη Serie A, πριν στείλει το μήνυμα του στους Γιουβεντίνους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρονάλντο.

Για το πώς φαντάζεται το πρώτο του ματς με τη Γιουβέντους: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποστήριξη τους. Είναι φανταστικός ο τρόπος με τον οποίο με έχουν υποδεχθεί. Η προτεραιότητα μου είναι να δώσω το μάξιμουμ, να δείξω επαγγελματισμό, να προσπαθήσω να βελτιώσω κι άλλο την ομάδα. Αυτός θα είναι ο στόχος μου. Θα προσπαθήσω να απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο όλο αυτό και να κάνω πιο δυνατή τη Γιουβέντους με την παραμονή μου εδώ».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του: «Ο στόχος μου είναι να είμαι σε φόρμα, να βοηθάω την ομάδα, να κατακτήσω τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει».

Για το αν υπάρχει κάποιο συναίσθημα που δεν έχει ζήσει ακόμη και θέλει να το ζήσει τώρα: «Δεν το ξέρω, ίσως εδώ, σε αυτό το κλαμπ, τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Είναι διαφορετικά τα άτομα, οι χαρακτήρες, όλοι είναι πολύ προσιτοί. Είναι σαν μια οικογένεια, αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να τους κάνω ευτυχισμένους».


Για την Serie A: «Ξέρω το ιταλικό πρωτάθλημα, το παρακολουθούσα πάντα. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα. Δεν ανησυχώ όμως, το βλέπω σαν μια πρόκληση. Αγαπάω τις προκλήσεις, ήρθα στο πιο σημαντικό κλαμπ της Ιταλίας. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν».

Ενα μήνυμα για τους τιφόζι: «Πολύ απλά, σας ευχαριστώ για όλα. Θα δώσω το μάξιμουμ και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε τίτλους μαζί. Grazie mille. Fino alla fine forza Juventus»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου