23 Αυγ 2018

Η Γιούβε δουλεύει παρασκηνιακά τη μεταγραφή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λάτσιο και ο Ζόρζε Μέντες φέρεται να δουλεύει ήδη για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ο Σέρβος χαφ παρουσιαζόταν ως ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος των μπιανκονέρι φέτος, αλλά τελικά στο Τορίνο αφίχθη ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μπορεί να αφιχθεί του χρόνου...

Οπως αναφέρουν σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, η Λάτσιο είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αύξηση των ετήσιων απολαβών (θα πάει στα 3 εκατ. ευρώ) στον Σέρβο χαφ, για τον οποίο όμως η Γιούβε δουλεύει ήδη στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, ο μάναζερ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο Ματέγια Κέζμαν, έχει άριστες σχέσεις με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος με τη σειρά του είναι... στα μέλια πλέον με τους μπιανκονέρι μετά τις μεταγραφές των Ρονάλντο και Ζοάο Κανσέλο.


Ετσι, το συμπέρασμα που βγάζουν οι Ιταλοί, είναι ότι η Γιουβέντους έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει με σκοπό την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς του χρόνου, ποντάροντας και στο γεγονός ότι ο Μέντες φέρεται να επηρεάζει σε αρκετά σημαντικό βαθμό τον Κλαούντιο Λοτίτο.

Ολα αυτά, βέβαια, μπορεί να ανατραπούν αν η Λάτσιο πουλήσει άμεσα τον Σέρβο, αλλά το γεγονός ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση 95 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης πριν λίγες μέρες σημαίνει ότι κατά 99% θα είναι κάτοικος Ρώμης και φέτος. Με την ελπίδα να είναι κάτοικος Τορίνο από το καλοκαίρι του 2019...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου