1 Αυγ 2018

Ο μεγάλος φόβος του Ιγκουαΐν για να πάει στη Μίλαν

Κι εκεί που φαινόταν ότι όλα είναι έτοιμα για το οριστικό deal ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πατάει φρένο.

Χθες αργά το βράδυ, μετά και τη νέα συνάντηση που έγινε ανάμεσα στη Γιούβε και την πλευρά του Αργεντίνου φορ, γράφαμε για την κλεψύδρα του Γκονσάλο που αρχίζει να αδειάζει και όντως τα πράγματα έτσι είναι.

Απλά, θα αδειάσει πιο αργά από ό,τι αναμενόταν, ίσως, γιατί τα σημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία λένε ότι ο Ιγκουαΐν δεν πείθεται από αυτό το «δανεικός με οψιόν αγοράς», παρά τις διαβεβαιώσεις του Λεονάρντο ότι θα είναι αυτή η φόρμουλα της μεταγραφής λόγω προβλημάτων της Μίλαν με το Financial Fair Play.


Το θέμα της πλευράς Ιγκουαΐν, σύμφωνα με το Sky Italia, είναι ότι στους ροσονέρι μπορεί -με όσα έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο- να έχει αλλάξει η διοίκηση ως το επόμενο καλοκαίρι, άρα σε μια τέτοια περίπτωση ο Γκονσάλο (όπως και η Γιούβε) δε θα είναι 100% καλυμμένος για το μέλλον του αφού μπορεί οι επόμενοι ιδιοκτήτες των Μιλανέζων να μην αναγνωρίσουν τη συμφωνία για αγορά του σε ένα χρόνο.

Πέραν αυτού, πρόβλημα υπάρχει αυτή τη στιγμή και με το ποσό (4-5-6 εκατ. ευρώ) που ζητάει σαν αποζημίωση από τους μπιανκονέρι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού η Γιουβέντους δε δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει κάτι τέτοιο.


1 σχόλιο: