13 Αυγ 2018

Παράνοια από τους οπαδούς να δουν Γιούβε παρά τις αυξήσεις!

Στις 12:00 βγήκαν προς πώληση τα εισιτήρια για το ματς με την Λάτσιο και μέσα σε λίγες ώρες έγινε το πρώτο sold out της σεζόν.

Το Μπεντεγκόντι της Βερόνα θα είναι κατάμεστο για το Κιέβο-Γιουβέντους αφού όλοι θέλουν να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε δράση. Οι οπαδοί των μπιανκονέρι θα έχουν αυτή την ευκαιρία κάθε εβδομάδα και ο ενθουσιασμός που υπάρχει γύρω από την ομάδα για τη φετινή σεζόν φαίνεται συνεχώς.

Φάνηκε με το sold out στα εισιτήρια διαρκείας παρά την αύξηση της τάξης του 30% στις τιμές, φάνηκε τώρα και με το sold out για το πρώτο εντός έδρας ματς φέτος, αυτό με την Λάτσιο για την 2η αγωνιστική της Serie A, παρά την αύξηση επίσης ύψους 30% σε σχέση με πέρυσι.


Οπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση στις 12:00 και λίγες ώρες μετά δόθηκε και το τελευταίο, πράγμα που σημαίνει ότι το Allianz Stadium θα είναι κατάμεστο. Κι όποιος ήθελε να πάρει εισιτήριο και δεν πρόλαβε, μπορεί να ελπίζει ότι κάποιος κάτοχος διαρκείας δε θα μπορέσει, για οποιοδήποτε λόγο, να πάει στο γήπεδο και έτσι θα ανοίξει μια θέση μέσω της υπηρεσίας «Il mio abbonamento» που έχουν καθιερώσει οι μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου