13 Αυγ 2018

Ο άνθρωπος που έκλεισε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της Γιούβε εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο για τον ίδιο

Ο Φάμπιο Παράτιτσι είναι ο ίδιος, αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής σε... μεταγραφικό σενάριο, για το οποίο όμως δεν υπάρχει καμία ανησυχία στη Γιουβέντους.

Ο αθλητικός διευθυντής των μπιανκονέρι και δεξί χέρι του Μπέπε Μαρότα θεωρείται ο εγκέφαλος της μεταγραφικής καμπάνιας τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας όλο και περισσότερη... δύναμη. Ειδικά φέτος, το κλαμπ πίστωσε στον Παράτιτσι τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και γενικά αυτός ήταν που αναλάμβανε κυρίως τις συζητήσεις με μάνατζερ και παίκτες, με τον Μαρότα να ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι.

Η δουλειά του Φάμπιο, γενικά, δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν και αυτό αποδεικνύεται και από το σημερινό ρεπορτάζ του The Indipendent, σύμφωνα με το οποίο το όνομα του Παράτιτσι είναι στη λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο με αυτούς που θα ήθελε αθλητικούς/τεχνικούς διευθυντές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτη επιλογή του Πορτογάλου, όπως αναφέρει το κομμάτι, είναι ο Μόντσι της Ρόμα και ακολουθούν ο Παράτιτσι και ο Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ.


Οπως και να έχει, στο Τορίνο δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αφού ο Φάμπιο ανανέωσε πριν λίγο καιρό το συμβόλαιο του -όπως και ο Μαρότα- ως το 2021, με τον Αντρέα Ανιέλι να εκτιμά σε τόσο μεγάλο βαθμό τη δουλειά του ώστε να τον έχει στο μυαλό του ως τον άνθρωπο που θα κουμαντάρει τα μεταγραφικά της Γιουβέντους για πολλά χρόνια ακόμη.

Ασε που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Μουρίνιο θα βγάλει τη σεζόν στο Μάντσεστερ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου