9 Αυγ 2018

Ο Αλέγκρι εξηγεί γιατί είπε «όχι» στην πρόταση του μεγαλύτερου κλαμπ του κόσμου και είναι σίγουρος πως έκανε το σωστό

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στον λόγο που είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησε στο αν μπορεί να γίνει... σημαία της Γιουβέντους.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ πριν καν τελειώσει η σεζόν και ρίξει την βόμβα της αποχώρησης ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά επέλεξε να παραμείνει στο Τορίνο. Και το «γιατί», το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στο Stile Mese.

«Είπα όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί είχα δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο. Μέγιστος σεβασμός για τη Γιουβέντους και η συμφωνία που είχα με τον Αντρέα Ανιέλι, με οδήγησαν με ηρεμία στο να αρνηθώ την πρόταση της Ρεάλ, του κορυφαίου κλαμπ του κόσμου, του ονείρου για κάθε προπονητή», είπε αρχικά ο Μαξ και πρόσθεσε για το θέμα.

«Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι δεν ένιωσα τιμή που με ήθελε η Ρεάλ, αλλά είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι έκανα τη σωστή επιλογή».


Κάπου εκεί, επισημάνθηκε στον Αλέγκρι ότι ετοιμάζεται για την 5η του χρονιά στη Γιουβέντους και ρωτήθηκε αν το βλέπει να γίνεται σημαία σαν τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζίτζι Μπουφόν, για να απαντήσει: «Δε θέλω σε καμία περίπτωση, και είμαι απόλυτος σε αυτό, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, δεν γίνεται να συγκριθώ μαζί τους, γιατί είναι ποδοσφαιριστές που έγραψαν την ιστορία της Γιουβέντους ενώ εγώ είμαι εδώ μόνο για τέσσερα χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου