10 Αυγ 2018

Ο Μπονούτσι είπε ποιος έριξε πρώτος την ιδέα της επιστροφής του στη Γιουβέντους

Ενα κομμάτι της παρουσίασης του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους, αφορούσε και στο πώς, πότε ή γιατί αποφάσισε να επιστρέψει.

Ακολουθούν οι τρεις σχετικές ερωτήσεις που έγιναν στον Ιταλό αμυντικό.

Για τον λόγο που ήθελε να επιστρέψει: «Ηθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους επειδή μου έλειπε το σπίτι μου. Κάθε ταξίδι ολοκληρώνεται με την επιστροφή στο σπίτι. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Γιουβέντους, τον προπονητή, τον μάνατζερ μου και τη Μίλαν επειδή μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι σήμερα εδώ και να αρχίσω αυτή τη νέα πορεία με πολύ ενθουσιασμό, θέληση να βελτιωθώ και πολλούς στόχους να πετύχουμε».

Για το πότε σκέφτηκε την επιστροφή στη Γιουβέντους: «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Υπήρξε κάποια στιγμή που συμφωνήσαμε όλοι για αυτή τη μεταγραφή, ήταν κάτι ωραίο για όλους. Η Μίλαν έκανε τις εκτιμήσεις της, εγώ τις δικές μου γιατί ήθελα να νικήσω και η Γιούβε τις δικές της. Συμφωνήσαμε όλοι στο να γίνει αυτή η μεταγραφή».


Για το ποιος έριξε πρώτος την ιδέα της μεταγραφής: «Ο μάνατζερ μου είναι και μάνατζερ αρκετών παικτών της Γιουβέντους, μίλησε με τον Μαρότα και είδαν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Η Μίλαν το δέχθηκε αν και αρχικά ήθελε να με πουλήσει στο εξωτερικό, αλλά η προτεραιότητα μου ήταν το να επιστρέψω στη Γιουβέντους, οπότε όλοι είμαστε ικανοποιημένοι τώρα».


1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ήταν σοφή η κίνηση των Μίλαν-Γιούβε για την τράμπα των 3 παικτών. Ο Μπονούτσι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους Ροσονέρι οπότε το να φύγει ήταν μονόδρομος. Ο Καλντάρα ελπίζω να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, ενώ και ο Ιγκουαϊν είναι ίσως ένας στράικερ περιοχής που έλειπε απ'την ομάδα(όχι ότι τα πήγε άσχημα προπερσι ο Μπάκα). Η Μίλαν δυστυχώς δεν έχει χάφ. Μόνο τον Κέσσι έχει και αν πάρει και τον Μπακαγιόκο θα έχει και δεύτερο αξιόπιστο χάφ. Άλλος ένας χρειάζεται και σίγουρα δύο καλοί μεσοεπιθετικοί.. ερώτηση, γιατί δεν ενδιαφέρθηκε η ομάδα για Βίτσελ? 20εκ έκανε.. Γιατί δεν προσπαθούμε για Φοσμπεργκ ή Ντράξλερ?(ο γερμανός ακούγεται έντονα). Εκτιμώ ότι το προβάδισμα για CL το έχουν Γιούβε, Ρόμα, Νάπολι, Ίντερ, εμείς δύσκολα θα τα καταφέρουμε.. δεν εχουμε κ καλό προπονητή.
    Η Γιούβε τώρα έκανε το κόλπο γκρόσο με Μπονούτσι και Κριστιάνο, θέλω όμως να δώ τον πορτογάλο αν θα είναι σε καλή κατάσταση κ αν θα προσαρμοστεί-σημαντικό. Το θεμα είναι ότι το καμπιονάτο αρχίζει να επιστρέφει.. άντε με το καλό! Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή