Σελίδες

Η Ρόμα έκανε μια τιμητική πρόταση στον Μαρκίζιο

Στην Ιταλία θέλει να κρατήσει τον Κλαούντιο Μαρκίζιο η Ρόμα, η οποία επικοινώνησε με τον πατέρα-μάνατζερ του.

Ο Ιταλός χαφ δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια από τις προτάσεις που του έγιναν θα αποδειχθεί και χθες Παρασκευή γιόρτασε τα 9α γενέθλια του μεγάλου του γιου, ο οποίος (όπως είδαμε στις φωτογραφίες στα social media) φορούσε (όπως και ο μικρότερος αδερφός του) φανέλα της Γιούβε καθώς έσβηνε τα κεράκια.

Αυτή τη φανέλα που δε θα φοράει πλέον ο Κλαούντιο, ο οποίος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Ρόμα. Οπως αναφέρει η La Repubblica, οι τζαλορόσι επικοινώνησαν με τον πατέρα του και μάνατζερ του, μεταφέροντας του το ενδιαφέρον τους μετά την απόφαση τους να πουλήσουν τον Κεβιν Στρούτμαν στη Μαρσέιγ.


Η πρόταση, γράφει η εφημερίδα, είναι τιμητική αλλά για τον Μαρκίζιο δε φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ελκυστική, αφού προτιμάει να συνεχίσει στο εξωτερικό και όχι να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Γιουβέντους. Μόνο από που το εξωτερικό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση που να τον ενθουσιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...