26 Σεπ 2018

Στα χειρότερά της η σχέση του Πογκμπά με τον Μουρίνιο

Τα τελευταία νέα από το Μάντσεστερ μπορεί και να ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους ενόψει Ιανουαρίου.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν, χθες βράδυ μάλιστα αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από ομάδα μικρότερης κατηγορίας και αυτό ενδιαφέρει τους μπιανκονέρι αφού είναι αντίπαλοι στον όμιλο του Champions League ώστε να βλέπουν την αγωνιστική κατάσταση της.

Αυτό που μπορεί να τους ενδιαφέρει, όμως, είναι το τι γίνεται με τον Πολ Πογκμπά. Και αυτό που γίνεται είναι ότι η σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι όλο και χειρότερη, αφού ο Γάλλος έκανε ευθεία κριτική στον προπονητή για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και ο Πορτογάλος απάντησε με το να ανακοινώσει ότι ο Πογκμπά δε θα φορέσει ποτέ ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.


Μουρίνιο και Πογκμπά είναι φανερό ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν για πολύ ακόμη, οπότε το ερώτημα είναι ένα: Θα φύγει πρώτος ο Πορτογάλος ή θα παραμείνει στη θέση του και θα τεθεί σοβαρά θέμα μεταγραφής του Γάλλου τον Ιανουάριο;

Γιατί αν συμβεί το δεύτερο, ενδεχομένως το θέμα να ενδιαφέρει σοβαρά τη Γιουβέντους...


1 σχόλιο:

  1. ......αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους μπιανκονέρι αφού δεν είναι αντίπαλοι στον όμιλο του Champions League ώστε να βλέπουν την αγωνιστική κατάσταση της.????????????? Άστοχο,άτοπο,ΛΑΘΟΣ έχετε κάνει παιδιά διορθώστε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή